Puheenjohtajan terveiset 20.2.2017

Huhtikuun alussa pidetään kuntavaalit ja myös Espoossa valitaan kunnanvaltuuston jäsenet seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Kuntavaalit eivät olekaan mikään pieni juttu, sillä kunnanvaltuusto on Suomen kunnissa kuntalain mukainen ylintä päätösvaltaa käyttävä elin! Kaupungeissa siitä voidaan käyttää myös kaupunginvaltuusto-nimeä.

Olemme pyytäneet puolueilta yhteystiedot alueellamme vaikuttaviin kuntavaaliehdokkaisiin ja tarjonneet ehdokkaille puheenvuoroa tiedotteessamme. Gumbölen Omakotiyhdistys on poliittisesti sitoutumaton yhdistys ja olemme tarjonneet tämän mahdollisuuden jokaiselle alueemme kuntavaaliehdokkaalle, puoluetaustasta riippumatta. Maksettua mainospaikkaa on myös tarjottu jokaiselle kontaktoimallemme kuntavaaliehdokkaalle.

Olemme olleet erityisen kiinnostuneita kuulemaan, miten ehdokkaat haluavat toimia Espoon poliitiikassa alueemme asukkaiden edustajana ja esimerkiksi miten he näkevät alueemme kehitysmahdollisuudet. Gumbölen Omakotiyhdistykselle on tärkeää saada alueemme ääni kuuluville Espoon päätöksenteossa ja uskomme, että kotiseutuhenki ei puoluetaustaa katso.

Järjestämme myös yhteistyössä Nuuksio seuran kanssa maaliskuussa tilaisuuden, jossa päästään alueemme kuntavaaliehdokkaita “grillaamaan” oikein kunnolla. 🙂 “Tapetilla” on ollut mm seuraavanlaisia asioita; koulut, päiväkodit ja niiden kunto sekä tilojen riittäminen alueen kasvavalle lapsimäärälle – alueen kaavoitus – julkinen liikenne – Nupurin tien turvallisuus – alueen nuorisotilat, kirjasto, asukastoiminta ja sille tilat… Tulkaahan paikanpäälle kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Keväisin terveisin, Sanna Haakana

Categories: Yleinen