Uuden puheenjohtajan tervehdys

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Aina on hyvä jatkaa siitä, mihin jäätiin. Otin vastaan Gumbölen Omakotiyhdistyksen puheenjohtajuuden syksyllä 2018 ja pestini alkoi vuoden 2019 alusta.Haluan kiittää Sanna Haakanaa omasta panoksestaan puheenjohtajana ja otan pestin vastaan ilolla ja mielenkiinnolla. Gumbölen Omakotiyhdistyksessä on tehty paljon hienoa työtä asumisviihtyvyyden eteen. Jatketaan siis samaan malliin!

Uusi hallitus on tarmoa täynnä! Hötkyillen emme silti lähde matkaan. Itse puheenjohtajana toivoisin kuulevani palautetta ja toiveita kaikilta ikäryhmiltä, mutta eritoten niiltä, jotka ovat asuneet alueella vuosikymmenet. Historian tunteminen ja kerääminen on yksi tärkeimmistä tavoitteistani tulevalla puheenjohtajakaudella. Se onnistuu parhaiten jututtamalla kyläläisiä. Tule siis juttusille!

Erityisen ylpeä ja iloinen olen vankan osaamisen omaavasta hallituksesta. Hallituksessa jatkaa varapuheenjohtajaksi valittu Anna Tuure, sihteerinä ja tiedottajana Riitta Metsäkoivu. Rahastonhoitajaksi saimme uuden tulokkaan Antti Salakarin. Yhteiskuntavaikuttamisesta vastaa kaikille tuttu Marjaana Siivola ja jäsenasioissa voitte kääntyä Johanna Hoffrenin puoleen. Kotiseuturetkistä ja kulttuuritapahtumista vastaa Cathy LeGal-Tepponen ja ympäristöasioista Elina Piekkola. Lisäksi hallituksessa jatkaa Johan Skjäl, jonka vastuualueena on oksasilppurin ja roskalavojen isännöinti. Teemme kuitenkin kaikki yhdessä asioita, toisiamme tukien. Jos haluat hypätä mukaan johonkin toimintaan, voit olla suoraan yhteydessä toimikunnan vastaavaan.


Yhteistyö eri järjestöjen kanssa on tärkeää. Näitä ovat mm. Espoon kaupunginosayhdistysten liitto EKYL, Nuuksio-seura, Karhusuon koulun vanhempainyhdistys, Nupurin päiväkodin vanhempaintoimikunta, Pikku Karhun vanhempaintoimikunta, alueella toimiva Karhumammat, Vanha-Espoon asukasfoorumi, Espoon Tuomiokirkkoseurakunta, Gumbölen Martat sekä Espoon nuorisovaltuusto.


Karhuniitynmäellä käy tällä hetkellä iloinen virinä. Vuonna 2020 valmistuva Karhusuon uusi koulukeskus nuoriso-, liikunta- ja kuntalaistiloineen tulee avaamaan monia mahdollisuuksia harrastamiseen ja kokoontumiseen. Samalla osoitetaan koululaisille turvalliset liikenneyhteydet Nupurintieltä Karhuniityntien kautta kouluun. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa nousi, Anna Tuuren sanoin, yksi teema, jonka aiomme ehdottomasti toteuttaa: Tehdään yhdessä paljon kivoja asioita! Merkkaa siis jo kalenteriin 10.2. sunnuntai, jolloin vietämme yhteistä talviriehaa. Ohjelmassa ainakin rusettiluistelua ja makkaranpaistoa. Tästä tarkemmat tiedot myöhemmin yhdistyksen kotisivuilla ja facebookissa. Elokuvaillat tulevat niin ikään jatkumaan, ja myöhemmin keväällä hemmottelemme asukkaita Nukketeatteriesityksellä, johon näytöksen lisäksi suunnitellaan työpajaakin.


Heräsikö Sinulla ajatuksia yhdistyksen toimintaan liittyen? Ota reippaasti
yhteyttä: 046 942 1199 tai nina.a.vaatainen@gmail.com
Tehdään ilon kautta virkeä yhteisö!
Terveisin, Nina Väätäinen

Categories: Yleinen