Miilukorpi 2:n kaava kommenntoitavana

Miilukorpi 2:n kaava on vielä kommentoitavana. Nyt kannattaa tutkia suunnitelmia.

Miilukorpi 2:n kaava-alue on suhteellisen iso, mutta vaikea maasto rakentamiselle. Maastonmuotojen vuoksi sinne ei tule julkiselle liikenteelle läpikulkua, mutta bussi voi tulla Kunnarlantieltä alueen keskelle, missä on sitten kääntöympyrä. Kääntöympyrässä on myös toimitilaa kerrostalon alakerrassa, johon voi tulla palveluja.

Alueelle suunnitellaan muutaman kerrostalon lisäksi asumista suhteellisen pienellä suhdeluvulla sekä päiväkotia ja urheilukenttää. Päiväkotiin voidaan rakentaa myös sali, jota asukkaat voivat käyttää iltaisin. Tämä olisi todella tervetullutta alueelle.

Koulutarve tukeutuu Karhusuon kouluun, jota kerrotaan juuri laajennettavan. Ainut ongelma on se, että se on nopeasti täynnä jo nyt rakenteilla olevista asunnoista. Hallavantorpan ja Nupurinkartanon kaavat tukeutuvat Karhusuohon ja koska Koulumestari on jo täynnä, niin varmaan Hirvisuoltakin siirrytään käyttämään Karhusuon koulua. Hirvisuolle on tulossa monta uutta asuntoa IKEAn BoKlok Kurrenkolon valmistuttua.

Mutta vielä ehtii kommentoida.

Terveisin,
Marjaana Siivola

http://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/VanhaEspoo/Miilukorpi_II_631900

Categories: kaava Tags: Avainsanat: